HR Business partnerství - "pouhá" znalost HR nestačí - Suissa, Dagmar
HR Business Partner neovplyvňuje výsledky spoločnosti priamo pomocou čísiel, ale využitím a rozvojom potenciálu ľudí, ktorí čísla tvoria. Efekt tejto činnosti nie je viditeľný okamžite. Rozdiely medzi HR špecialistom a HR Business partnerom.