Nezdaniteľné časti základu dane do konca roku 2010 a od roku 2011 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Od roku 2011 došlo v oblasti uplatňovania nezdaniteľných častí základu dane k významným zmenám, a to v spôsobe uplatňovania nezdaniteľných častí základu dane, k zmene ich výpočtu a tiež k zníženiu počtu uplatňovaných nezdaniteľných častí základu dane. Ilustračné príklady.