Uplatňovanie dane z pridanej hodnoty pri sprostredkovateľských službách - Jablonková, Zdenka
Novelou zákona o dani z pridanej hodnoty sa zaviedli nové pravidlá pre určenie miesta dodania služieb. Zámerom týchto pravidiel je zabezpečiť v čo najväčšej miere zdanenie služieb v mieste ich spotreby, to znamená v štáte, v ktorom dochádza k spotrebe služieb.