Zmeny v sociálnom a zdravotnom poistení účinné od 1. 1. 2011 a ich aplikácia v praxi - Strýčková, Jolana
Podstatou zmien účinných od 1. januára 2011 je zahájenie postupného zosúlaďovania vymeriavacieho základu, z ktorého poistenci platia poistné na sociálne a zdravotné poistenie so základom dane podľa zákona o dani z príjmov. Je to základný predpoklad, aby sa mohol zjednotiť výber daní, cla a poistných odvodov prostredníctvom systému „spoločného výberového miesta“. Ilustračné príklady.