Prínosy rozvoja znalostnej ekonomiky v regiónoch - Jamnický, Peter
Význam štátneho podnikania pri rozvoji regiónu. Niektoré nevýhody podnikania štátnych podnikov. Úspešné podnikania štátnych spoločností - príklady z Maďarska a Francúzska.