Ekonomický rast a dlhová služba si navzájom protirečia - Hölcz, Róbert
Súčasné tempo svetovej ekonomiky. Spôsob znižovania deficitov verejných financií a prijímanie úsporných opatrení. Reforma európskeho dohľadu nad účastníkmi finančného trhu. Súlad fiškálnej a monetárnej politiky v eurozóne.