Ďalší projekt v problémoch
Najprv euro, teraz Schengen. Najveľkolepejšie integračné projekty EÚ sú ohrozené ... Migrácia a Európa. Žiadosti o azyl v krajinách EÚ v roku 2010. Francúzsko, Taliansko a migrácia.