Kúra zlyhala, na rade je operácia - Múčka, František
Napriek všetkým opatreniam, ktorými chcelo Grécko ozdraviť svoju finančnú situáciu, signály z trhu hovoria, že pravdepodobnosť krachu Grécka v najbližších rokoch je viac ako 60 percent. Komu Grécko dlhuje. Plány Európskej centrálnej banky.