Kvantitatívne uvoľňovanie je evergreenom finančného trhu - Hölcz, Róbert
Kvantitatívne uvoľňovanie ako nový nástroj americkej menovej politiky. Presadzovanie cieľov americkej hospodárskej politiky. Stabilizácia cien a hlavná funkčná náplň centrálnych bánk. Presvedčenia ministrov financií a guvernérov bánk krajín G 20. Rozvíjajúce sa krajiny a ich strategické ciele.