Japonsko mení únijnú energetiku - Slovák, Kristian
Slovenská energetika - postupujúca liberalizácia sektora. Peňaženky Slovákov pocítia tlak globálnych udalostí, prejaví sa v nich aj havária v japonskej jadrovej elektrárni Fukušima.