Využitie umelej inteligencie na podporu riešenia logistických systémov v doprave - Šusteková, Daniela
Logistické riadenie. Charakteristika umelej inteligencie. Ciele umelej inteligencie. Systémy, ktoré konajú rozumne. Plánovanie v kontexte umelej inteligencie. Systémy na inovatívne plánovanie trás pre logistické a špeditérske spoločnosti.