Urán - spoľahlivý zdroj pre výrobu elektriny - Slugeň, Vladimír
Efektívne využitie vyprodukovanej tepelnej energie. Koncentrovaná energia jadrového paliva, ktorá sa používa na výrobu elektrickej energie. Uskladnenie vyhoreného paliva. Význam a rast elektrickej energie v budúcnosti. Mierové využívanie jadrovej energie.