Aktualizované obchodné podmienky - INCOTERMS 2010 - Valachovičová, Veronika
Dôvody aktualizácie a stručná charakteristika nových obchodných podmienok Incoterms 2010. Zásady používania a klasifikácia položiek. Povinnosti kupujúceho a predávajúceho. Obchodné operácie a kategórie nákladov.