Ochrana údajov zo sčítania obyvateľov, domov a bytov pri zbere a spracovaní výsledkov sčítania obyvateľov, domov a bytov 2011 - Doktoríková, Viera
Ochrana údajov zo sčítania z hľadiska definovania účelu využitia, legislatívy, fyzickej ochrany vyplnených sčítacích formulárov v listinnej forme a technológie tvorby výstupov.