Obsah sčítacích tlačív po zapracovaní národných a medzinárodných požiadaviek - Juhaščíková, Ivana
Sčítanie obyvateľov, domov a bytov sa podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady vykoná v roku 2011 po prvý raz v histórii vo všetkých členských štátoch EÚ pri využití rovnakých, resp. porovnateľných definícií zisťovaných údajov. Obsah sčítacích tlačív rešpektuje povinné a odporúčané témy.