Ako dostať normalizáciu do školských učebníc - de Vries, Henk J.
Problematika vyučovania normalizácie na školách. Hlavné faktory ovplyvňujúce zlepšenie vzdelávania v normalizácii. Prvky úspešného národného prístupu. Premostenie piatich oblastí: priemyslu, normalizačných organizácií, vysokého školstva, iných vzdelávaciích inštitúcií a vlády. Pedpoklady pre lepšie vzdelávanie v normalizácii.