O strategickom pláne ISO na roky 2011 - 2015 - Takeda, Sadao
Hlavné ciele päťročnej stratégie ISO: reagovanie na svetové výzvy, vvyhovieť potrebám zákazníkov, poskytovať globálne riešenia na globálne výzvy, zapojenie rozvojových krajín, zapojenie zainteresovaných strán, posilňovanie partnerstiev, zlepšenie procesov ISO, zdôraznenie hodnôt.