Nová norma na posudzovanie betónových konštrukcií existujúcich panelových budov - Harvan, Ivan
Predmet normy STN 73 1211:2011 Posudzovanie betónových konštrukcií existujúcich panelových budov. Materiály a základová pôda. Zaťaženie a ich kombinácie. Analýza nosnej konštrukcie. Rekonštrukcie a zásahy do nosnej konštrukcie.