Zadĺženosť, nezamestnanosť a stabilita eurozóny
Štátny záverečný účet za minulý rok. Východiskové ciele slovenskej ekonomiky stanovené v štátnom rozpočte pre tento rok. Rozhodovanie o tom, čo má štát zachraňovať. Prezamestnanosť v štátnej správe. Súčasné problémy eurozóny. Harmonizácia národných fiškálnych politík.