Realitní trhy, bubliny a banky - Machala, Karel
Súvislosť bankového podnikania s trhom realít. Skúsenosti z mnohých krajín. Realitné bubliny a neopatrné financovanie nehnuteľností zo strany bánk. Vývoj cien a faktory ovplyvňujúce trh realít. Finančné bubliny a finančný sektor dnes.