Nejvíce klienti ocení jednoduchost - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s Milanom Samešom, prezidentom spoločnosti Ness Technologies pre strednú a východnú Európu, o trendoch v oblasti informačných technológií nielen v bankovníctve.