Proměny globální a evropské konjunkturní situace a role mladých ekonomik - Sereghyová, Jana
Prognózy vývoja konjunkturálnej situácie v Európskej únii. Vývoj kľúčových ukazovateľov. Rast HDP hospodársky vyspelých štátov. Rast exportu a importu vo vybraných členských štátoch EÚ. Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti vo vybraných nových členských štátoch EÚ.