Outsourcing, kde byste ho nečekali - Hamřík, Antonín
Formy využitia outsourcingu v oblastiach, kde jeho využitie nebýva celkom bežné. Optimalizácia procesov v organizácii. Niektoré činnnosti interného auditu a kontroly. Riziká externej spolupráce. Zhodnotenie a prínosy outsourcingu.