Je outsourcing stále moderní? - Zelenka, Martin
Outsourcing ako efektívne využitie kapacít dodávateľského tímu pre ďalších odberateľov. Outsourcing v oblasti informačných technológií. Cloud computing a jeho využitie. Outsourcingové projekty, riziko a efektivita.