Revitalizácia svetovej ekonomiky - Lysák, Ladislav
Svetová hospodárska kríza a následná revitalizácia svetovej ekonomiky. Radikálne zásahy vlád veľkých ekonomík na záchranu krachujúceho privátneho bankového sektora. Pružná reakcia medzinárodných organizácií. Revitalizácia štátov BRIC. Kľúčová pozícia Číny. Veľký potenciál Indie.