Geografické informačné systémy v štátnej správe a samospráve - Bodzsárová, Veronika
Geografické informačné systémy (GIS) - základné teoretické východiská. Vývoj GIS. Využívanie GIS v rôznych oblastiach života. Štátna správa a samospráva. Použitie GIS technológií v mestách.