Znalostný manažment v organizácii - Brezániová, Mária
Definícia znalostného manažmentu. Úloha znalostí v podnikoch. Znalosti ako podnikové zdroje. Znalostný manažment a jeho prvky. Budovanie znalostnej kultúry v podniku.