Daňová optimalizácia - vybrané problémy - Burák, Emil
Daňové plánovanie je efektívny nástroj finančného riadenia. Daňová optimalizácia je novým fenoménom novodobej SR za uplynulých 20 rokov. Hlavné princípy minimalizácie daní na celom svete spočívajú v kombinácii všeobecných a špecifických spôsobov. Východiská daňovej optimalizácie. Metódy a postupy daňovej optimalizácie. Praktické skúsenosti z rokov 1990-2010 v Slovenskej republike.