K niektorým otázkam informatizácie procesov verejnej správy (elektronické podanie a elektronické rozhodnutie) - Cibák, Ľuboš
Informatizácia procesov verejnej správy v SR, jej ciele, existujúca právna úprava. Návrh konštrukcie právnej úpravy pre elektronické podanie a elektronické rozhodnutie (úvahy de lege lata a de lege ferenda).