Vplyv finančného podporného systému na rozvoj malých a stredných podnikov - Daňková, Alena
Význam podpory MSP. Systém inštitucionálnej podpory MSP v SR. Klasifikácia MSP a finančná podpora ich rozvoja v Slovenskej republike. Podpora podnikania zo štrukturálnych fondov EÚ. Regionálna diferenciácia vo finančnej podpore MSP.