Moderná forma edukácie zamestnancov samospráv prostredníctvom e-learningového vzdelávania - Dodecký, Jaroslav
E-learning ako moderná forma vzdelávania zamestnancov samospráv. Alternatívy e-learningového vzdelávania. Evaluácia e-learningového vzdelávania. Analýza záujmu zamestnancov samospráv o e-learningové vzdelávanie.