Vývoj priamych zahraničných investícií v rozvojových regiónoch - Fabuš, Michal
Vývoj hodnoty PZI v rozvojových ekonomikách podľa regiónov od roku 1990 do roku 2008 (v mil. USD) - Afrika, južná, východná, juhovýchodná Ázia a Oceánia, západná Ázia, Latinská Amerika a Karibik.