Využitie UML v modelovaní policajných procesov - Schmidt, Peter, 1968-
Čo je to UML - Unified modelling language. Možnosti využitia modelovacích jazykov na zefektívnenie policajných činností, najmä v oblasti skráteného vyšetrovania a kriminalistických činností. Grafické modelovanie procesov, ktoré majú pomôcť sprehľadniť procesy v konkrétnych prípadoch.