Optimalizácia webu - Schmidt, Peter, 1968-
Problém nezvládnutej prezentácie firmy na nete. Dôraz vedúcich internetových firiem na SEO - Search engine optimization. Etické metódy SEO. Využívanie krátkej URL adresy. Neetické metódy. Prekážky pre vyhľadávacie roboty. Flash animácie. Rámy.