[Puissances du romanesque] úspech slovenskej romanistiky - Povchanič, Štefan
Recenzia na monografiu o súčasnom francúzskom románe s názvom Puissances du romanesque od autorky Zuzany Malinovskej. Snaha utorky nájsť odpoveď na často kladenú otázku o schopnosti románu inovovať sa, o legitímnosti a budúcnosti románového žánru v pragmatickej spoločnosti 21. storočia.