Využitie sociálnych sietí v podmienkach malých a stredných podnikov - Bednárik, Jaroslav
Marketingová komunikácia na sociálnych sieťach. Využívanie trhového princípu pri riešení rôznych spoločensko-ekonomických problémov. Voľba optimálnej stratégie pri využívaní nových nástrojov v oblasti marketingu a marketingovej komunikácie.