Corporate behaviour a história národa - Mišún, Juraj, 1978-
Firemná identita (corporate identity) a firemný imidž (corporate image). Nástroje firemnej identity - firemný dizajn, firemná komunikácia a firemné správanie (corporate behaviour). Štyri základné obdobia histórie firemnej identity. Firemné správanie na Slovensku.