Městský marketing - koncepty, aplikace, kritická analýza - Ježek, Jiří
Koncepčné prístupy k mestskému marketingu. Presadzovanie marketingovej filozofie a marketingová koncepcia mesta. Marketingové chápanie mesta. Špecifiká a limity aplikácie vybraných prvkov marketingovej teórie v podmienkach miest. Trh mesta a segmentácia trhu. Nástroje marketingového mixu. Záujmové skupiny a organizácia mestského marketingu.