K problematike internej komunikácie v multikultúrnej spoločnosti - Čorejová, Tatiana
Prípadová štúdia v spoločnosti KMS (Kia Motors Slovakia) zameraná na identifikovanie prvkov, ktoré determinujú účinnosť v hodnotovom reťazci. Multikultúrna spoločnosť a rozdiely medzi zamestnancami rôznych národností. Identifikácia ľudských zdrojov a interná komunikácia v spoločnosti.