Budovanie konkurenčnej výhody v dynamickom a zložitom podnikateľskom prostredí - Hudáková, Ivana, 1976-
Podniky sú v dôsledku globalizácie nútené nachádzať nové schopnosti v rámci svojej činnosti, ktorými zabezpečia svoju jedinečnú a neopakovateľnú výhodu oproti konkurencii, a tým prispejú i k ekonomickému a sociálnemu rozvoju SR. Konkurenčná výhoda je jedným z nástrojov na zabezpečenie ich dlhodobej úspešnosti na trhu a nástrojom na elimináciu dopadov krízy.