Spôsob výkonu menovej politiky - menové pravidlá alebo diskrétne opatrenia? - Mičúch, Marek
Názory dvoch ekonomických škôl o spôsobe uskutočňovania menovej politiky. Základné závery a zistenia o fungovaní menovej politiky škôl keynesovstva, monetarizmu a školy racionálnych očakávaní.