Strategické vnímanie regionálnych sietí v cestovnom ruchu so zohľadnením ich rozporuplných efektov - Michálková, Anna, 1968-
Prístupy k sieťam a ich definovanie. Identifikácia rozporuplných prejavov regionálnych sietí v cestovnom ruchu. Silné a slabé stránky a problémy sietí. Tvorba funkčných sietí v cestovnom ruchu.