Daňové a nedaňové príjmy miest a obcí v rokoch 2002 – 2009 - Konečný, Stanislav
Pri celkovom raste objemu rozpočtov miest a obcí v SR došlo v poslednom desaťročí aj k významným zmenám v ich štruktúre tak na strane výdavkovej, ako aj na strane príjmovej. Príspevok sa venuje analýze zmien v štruktúre príjmov obcí, najmä pokiaľ ide o ich daňové a nedaňové príjmy v rokoch 2002 až 2009.