[Medzinárodné podnikanie: na vlne globalizujúcej sa svetovej ekonomiky] - Zábojník, Stanislav, 1984-
Recenzia na publikáciu, ktorá v sebe zahŕňa relevantné témy, počnúc teoretickým vymedzením medzinárodného obchodu až po aktuálne prípadové štúdie z oblasti marketingu nadnárodných korporácií pôsobiacich v regióne SVE.