Úloha majetkových daní pri financovaní miest, obcí a regiónov Slovenskej republiky - Lénártová, Gizela
Prenos rozhodovacích právomocí zo štátu na orgány územnej samosprávy pri uplatňovaní miestnych daní je jedným z významných opatrení fiškálnej decentralizácie v SR. Teoretické východiská uplatňovania majetkových daní. Druhy majetkových daní. Majetkové dane uplatňované v Slovenskej republike.