Vplyv pôsobenia na MSP počas reformy daňovej a colnej správy SR - so zameraním na koncepciu jednotného výberového miesta daní, ciel a odvodov - Dobrovič, Ján
Dane, daňové zákony a hlavná úloha vytvárania daňového systému. Sústava daní Slovenskej republiky. Vzťah medzi občanom a štátom. Pripravovaná reforma DS SR a optimalizácia počtu DÚ. Princípy a ciele pripravovanej reformy.