Hodnotenie inovačnej výkonnosti na Slovensku - Domová, Jana
Inovácie a možnosti podnecovania kreativity zamestnancov v prostredí, ktoré je potrebné pre tieto procesy vytvoriť. Príležitosti ponúkané programami EÚ. Inovačná výkonnosť na Slovensku a jej hodnotenie.