Podpora znalostnej ekonomiky ako jeden z determinantov rastu konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky - Sobeková Majková, Monika
Analýza súčasného stavu v SR v oblasti podpory znalostnej ekonomiky, vedy a výskumu a následne zhodnotenie jej primeranosti, t.j. či výška súčasnej podpory je postačujúca na to, aby bola naša krajina vo svetovom aj v európskom prostredí konkurencieschopná.