Sociálno-ekonomické zmeny a ich vplyv na vybrané časti pracovnoprávnych predpisov SR v porovnaní s krajinami EÚ - Dovčíková, Anna
Súčasný ekonomický vývoj štátu a existujúci stav v oblasti zamestnanosti. Makroekonomická charakteristika súčasnej situácie. Vybrané legislatívne zmeny z pohľadu pripravovanej novely Zákonníka práce a ich porovnanie s krajinami EÚ.