Rozvoj malého a stredného podnikania v podmienkach globálnej ekonomiky - Tekelová, Zuzana, 1987-
Zmeny v podmienkach malého a stredného podnikania v dôsledku integrácie a globalizácie. Nové možnosti financovania malého a stredného podnikania. Nepriama forma financovania: štrukturálne fondy a finančné podporné programy. Prehľad medzinárodných fondov na Slovensku v roku 2009. Opatrenia na zlepšenie čerpania eurofondov malými a strednými podnikateľmi.